Cybex Beoordelingen

Cybex

Cybex is een van de grootste spelers op het gebied premium fitnessapparatuur. Met hun uitgebreide crosstrainers heeft dit merk de fitnesswereld overgenomen. Op Fitness24 kunt u de exclusieve Cybex crosstrainer kopen.

Waarom Cybex een leverancier van premium fitnessapparatuur is? Dit merk maakt fitnessapparaten niet zoals andere fitnessmerken. Waar andere merken zich richten op effectiviteit en functionaliteit, ontwerpt Cybex op basis van rehabilitatie. De fitnessapparatuur van dit merk zijn dus niet alleen voor een strakker lichaam, maar ook voor een gezonder lichaam. De apparaten van dit merk zijn dan ook ideaal voor mensen die herstellen van een blessure of snel lichamelijke klachten ondervinden.

Naast een andere achtergrond maakt dit Amerikaanse merk ook gebruik van wetenschap. Uitgebreide onderzoeken naar lichaamshoudingen- en reacties hebben ertoe geleid dat de ontwerpers enkel apparaten ontwikkelen die zo min mogelijk belasting uitoefeningen op het lichaam, ook wel bekend als de Cybex Advantage. Daarbij moet niet alleen worden bespaard op belasting, maar ook op tijd. Door de extreem ergonomische verantwoorden, in combinatie met wetenschappelijke breinen, heeft Cybex fitnessapparatuur ontwikkeld waarbij zeer goede resultaten worden behaald in korte tijd.

Op Fitness24 vindt u de Total Body Arc crosstrainers van Cybex. Deze crosstrainer komt in verschillende uitvoeringen variërend in design en luxe. Wacht dus niet langer en ervaar iets nieuws met de apparatuur van Cybex.


Lees meer over Cybex >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Cybex gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Cybex > Beoordelingen

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.