AquaPerfect

AquaPerfect is het middel om uw Hot Tub en Spa schoon te houden. Het laatste wat u wilt is een middag ontspannen en ondertussen denken of het wel daadwerkelijk allemaal schoon is.

Het land van afkomst? AquaPerfect is een honderd procent Nederlands product. Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Het is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van waterbehandeling. Voorafgaand aan het op de markt brengen van AquaPerfect zijn de producten extensief getest door onder andere de Vrije Universiteit te Amsterdam.

De voordelen aan Aquaperfect? Het is niet alleen honderd procent biologisch, maar bevat ook geen chloor. Kalk is er niet tegen opgewassen, dus dat is een grote zorg minder! Hoe het product nu precies werkt? AquaPerfect selecteert de zogeheten ‘bio-film’ in het water en filtert dit, dat u vervolgens kunt wegspoelen. De overgebleven hoeveelheid lost binnen enkele dagen op. Het mooie aan dit product is dat u het niet wekelijks hoeft te gebruiken, maar dat twee keer per maand al volstaat!

Gebruik de All-In-One formule van AquaPerfect om uw product op een eenvoudige en efficiënte wijze schoon te houden zonder ook maar een druppeltje chloor te gebruiken. Op Fitness24 bieden wij de beste producten tegen de scherpste prijzen. Kijk gerust rond en probeer een van de producten van AquaPerfect.

Sorteren

     

AquaPerfect Chloorvrije waterbehandeling Uitverkoop AquaPerfect Chloorvrije waterbehandeling (AQUAPERFECT)

AquaPerfect is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van waterbehandeling. Speciaal voor de Hot Tub, Spa en Zwemspa is juist de All-In-One formule van AquaPerfect de ideale oplossing. Het badwater wordt op een eenvoudige en efficiënte wijze helder en schoon gehouden en doet dat 100% chloorvrij.

€99,95

 (incl. BTW)

fitness24.be België by Sanden
543 Reviews

Home | Merken > AquaPerfect

Print